Over ons – Wij zijn Haarlem Dakopbouw


Haarlem Dakopbouw: vakmanschap & transparantie

Wij zijn in staat om een compleet nieuwe verdieping in één dag te plaatsen op een bestaande woning. De HSB (hout skelet bouw) elementen van de opbouw worden hiervoor vooraf in onze fabriek vervaardigd. Afhankelijk van het door de opdrachtgever bepaalde afwerkingsniveau duurt de afbouw aan de binnenzijde c.a. 2 tot 4 weken.

Wij bieden u vakmanschap, ervaring en de specialistische kennis die nodig is voor het bouwen, plaatsen en eventueel afbouwen van een dakopbouw. Tijdens het proces houden we u continue op de hoogte en wordt u betrokken bij de keuzes die gemaakt worden zodat u na afloop volledig kunt genieten van de extra ruimte die ontstaan is.

Een Dakopbouw voor iedere woning

Met een dakopbouw wordt een hele nieuwe verdieping op de bestaande woning gerealiseerd, veel huizen zijn hiervoor geschikt. Uw nieuwe verdieping kunt u vervolgens laten inrichten zoals u wilt. Bijvoorbeeld 2 of 3 extra kamers en een 2e badkamer of 1 grote ruimte. Vrijwel alles is mogelijk.

Een dakopbouw levert u naast een hoop ruimte, woongenot en plezier ook vaak waardevermeerdering van uw woning op. De noodzakelijke verhuizing wegens ruimtegebrek is door middel van een dakopbouw ook van de baan.

Begeleiding in het voortraject

Vanaf het moment van uw aanvraag werken wij volgens een duidelijk en goed uitgedacht traject. Wij begeleiden u tijdens de bouwaanvraag en houden hierbij de (constructieve) mogelijkheden goed in de gaten. Dit heeft als uiteindelijk voordeel dat de kosten uw specifieke keuzes helder zijn. Hiermee kunt u, op basis van de definitieve offerte die wij voor u opstellen, een weloverwogen keuze maken.

Dé specialist in het plaatsen van een dakopbouw!

Het Team

haarlem-dakopbouw-team
fundeon (1)